(In Danish)

Nordic Wing

Alt det, du skal vide om Danmarks førende dronevirksomhed

Kontakt

CEO Esben Nielsen

eni@nordic-wing.com

Mobil: 26 82 93 09

Adresse
Nordic Wing

Hangarvej 21

3500 Værløse

Om Nordic Wing

Nordic Wing er en højt specialiseret droneproducent med base i lokaler direkte ud til den tidligere Værløse Flyveplads.  Her både udvikler og producerer de lette kulfiberdroner, der bruges til bl.a. opmåling, og er så sikre, at de kan godkendes til natteflyvning og langdistanceflyvning uden for synsviddeFlyene bruges i dag af bl.a. landmålere, og det danske Forsvar. 

Esben Nielsen startede Nordic Wing i 2018. Han ønskede at bygge den drone, han altid havde drømt om og sammen med erfarne folk fra branchen startede han Nordic Wing. I dag har Nordic Wing syv ansatte og vækster stadig.

Astero – en dansk produceret superdrone

Dronen fra Nordic Wing hedder Astero. Det er en kvalitetsdrone, der har alt det, du ønsker i en drone: Den kan flyve 3,5 timer med fuld last, hvilket er markant længere end andre droner på markedet. Den vejer blot fire kilo og er bygget til at kunne holde og også klare hårde landinger på sten og asfalt. Astero bliver i dag primært brugt af landmålere og af Forsvaret i Danmark, men målet er af få det lille fly i luften i internationalt luftrum. 

Fakta om Astero:

  • Vingefang: 233 cm
  • Længde: 118 cm
  • Vægt: 4 kg
  • Last: Op til 500 gram
  • Motor: 850 w
  • Flyvetid: 3,5 time
  • Fart: 15 m/s

Citater – Esben Nielsen, CEO i Nordic Wing

– Vi har skabt et helt unikt fly, der kun vejer fire kilo, og som kan flyve i 3,5 time fuldt lastet. Det er en markant længere flyvetid end andre droner på markedet. Derfor er der også en interesse for flyet i udlandet, og vores mål er at få dronerne fra Nordic Wing solgt uden for Danmarks grænser.

– Det er dansk teknologi på danske hænder, og der er ikke mange, der laver det samme som os – hverken herhjemme eller i udlandet. 

– Vores drone erstatter typisk traditionelle, brændstoftunge fly, der bruges til landmåling eller til at få overblik over vandløb, og det er klart, at en eldreven drone på fire kilo giver en markant miljøgevinst.

Esben Nielsen letter Astero dronen
Esben Nielsen

Pressemeddelelser

Pressebilleder